Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmedinejad’ın katıldığı programda sabun kalıplı sahte bomba şoku

İran eski Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad’ın Bursa’daki programı öncesinde bomba paniği yaşandı.Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümeti’nin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Başbakan Necmettin Erbakan'ı anma etkinliğine katılmak üzere...

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2015 20:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2015 20:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ahmedinejad’ın katıldığı programda sabun kalıplı sahte bomba şoku
İran eski Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad’ın Bursa’daki programı öncesinde bomba paniği yaşandı.
Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümeti’nin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Başbakan Necmettin Erbakan'ı anma etkinliğine katılmak üzere Bursa'ya gelen İran eski Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad, Merinos Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katıldı.
Program öncesinde merkez önüne gelen ismi öğrenilemeyen bir genç, elindeki çantayı göstererek, elinde bir bomba olduğunu ve bunu patlatacağını söyledi. Polisi alarma geçiren olayda, uzaklaştırılan genç, “Benim kesinlikle buradaki polislerle derdim değil, ben Müslüman'ım, burada kardeşlerimi katlediyorlar. Benim kardeşlerimin kanlarıyla oynuyorlar. Allah'ın ayetlerini açıyorlar. Biz Müslümanız, benim içim yanıyor. Benim kardeşlerimi katlediyorlar. Teröristi kardeşlerimi katlediyor. Yazık günah değil mi? Allah'a hesabını vereceksiniz.” dedi.
Elindeki çantayı bir süre sonra yere fırlatan genç polis tarafından gözaltına alınarak ekip arabasına götürüldü. Bu arada yere attığı çantada bomba süsü verilen sabun kalıpları çıktı.
Polis aracına götürülen genç, ardından Kelime-i Şehadet getirerek, “Çekin görsünler dünyadaki zulmü görsünler. Buradaki şebbihalar kardeşlerimizi katlediyorlar. Allah'ın izniyle bütün Müslümanlar Allah'ın ayetlerini yayacaklar.” şeklinde konuştu. Ardından polis aracına alınan şahıs, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.