Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahlat'ta Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişimi

Bitlis’in Ahlat ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenmek istenen roketatarlı saldırı engellendi. Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Selçuklu Mahallesinde bulunan hizmet binasına,...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2015 03:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2015 03:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ahlat'ta Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişimi
Bitlis’in Ahlat ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenmek istenen roketatarlı saldırı engellendi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Selçuklu Mahallesinde bulunan hizmet binasına, bölücü terör örgütü ve işbirlikçileri tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlar ile saldırı girişiminde bulunuldu. Binanın karşı tarafında bulunan sokak içerisinden atılan roket mühimmatının bir emlakçıya ait işyerine isabet etmesi sonucu işyerinde hafif hasar meydana geldi.

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı: “Güvenlik görevlilerinin anında karşılık vermesi sonucu kısa süreli bir çatışma yaşanmıştır. Yoğun müdahalemiz sonucu teröristlerden biri yaralanarak yere düşmüş, yaralı teröristi de alan şahıslar roket mühimmatını olay yerinde bırakarak lüks bir araçla olay yerinden uzaklaşmışlardır. Özel harekât unsurlarınca takibe alınan şahısların yakalanmasına yönelik olarak operasyonlar devam etmektedir. Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.