Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağustos 2016 37 Bin 98 Kamu Personeli Alımı İlanlar Yayınlandı Hemen Başvur

Ağustos 2016 37 Bin 98 Kamu Personeli Alımı İlanlar Yayınlandı Hemen Başvur. Türkiye 'nin Her Yerinde Kamu Kurumları Tarafından İlanlar Yayınlandı. Yayınlanan İlanların Çoğunda KPSS Şartı Yok.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 21:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 21:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağustos 2016 37 Bin 98 Kamu Personeli Alımı İlanlar Yayınlandı Hemen Başvur
 Ağustos 2016 ayında Kamuda istihdam edilmek üzere 37 Bin 98 personel alımı için ilanlar yayınlandı. Gün geçtikçe ilanların yayınlanması bir yandan devam etmekte iken, Kamu Personeli Alımı olarak tüm ilanları sizlere günlük ulaştırmaya devam ediyoruz. İşte Ağustos 2016 ayında Kamu Personeli Alımı yapacak olan kurumlar yayınlanan ilan metinleri haberin altındadır. Dikkat Başvuracak Adaylar Haberin Altındaki Linklerden Bütün Detayları Öğrenebilirler.

Adalet Bakanlığı 145 memur alımı yapılacak. Başvurular 10 Ağustos tarihinde sona erecektir. Koruma ve güvenlik görevlisi alımı için: En az lise veya dengi okul mezunu olmak, Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına sahip olmak, 30 yaşını bitirmemiş olmak. (Lisans mezunları için 01 Ocak 1986 tarihi ve sonrası doğumlu olanlar, önlisans ve ortaöğretim mezunları için 01 Ocak 1984 tarihi ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.) Erkeklerde 170 cm, kadınlarda 160 cm'den kısa boylu olmamak, Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13'ten fazla, 17'den az olmamak.

Şoför alımı için: En az lise veya dengi okul mezunu olmak, E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Hizmetli alımı için: En az lise veya dengi okul mezunu olmak şart. Mühendis alımı için: İlgisine göre; Yazılım Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmak. Mimar alımı için: Mimarlık bölümünden mezun olmak. Psikolog alımı için: Psikoloji bölümünden mezun olmak. Pedagog alımı için: “Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık” veya “Eğitim Programları ve Öğretim” bölümlerinin birinden mezun olmak. Sosyal Çalışmacı alımı için: “Sosyal Hizmet”, “Sosyal Hizmetler” veya “Sosyal Çalışmalar” bölümlerinin birinden mezun olmak.

Sosyal Güvenlik Kurumu 25 proje personeli alımı yapılacak. Son başvuru tarihi 12 Ağustos 2016 olarak belirtilmiştir. Yerel Ekip Lideri alımı için (2 kişi) : Muhasebe, iktisat, işletme, sosyal bilimlerden mezun olmak. Çocuk Gelişimi Uzmanı alımı için (8 kişi) : Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi Öğretmenliği mezun olmak. 

Yerel Muhasebeci alımı için (2 kişi) : Muhasebe, işletme, çalışma ekonomisi, sosyal güvenlik, finans mezunu olmak. Yerel Proje Asistanı (10 kişi) : Üniversitelerin muhasebe, iktisadi ve idari bilimler, sosyal bilimlerden mezun olmak. Merkez Proje Asistanı (3 kişi): Lisans mezunu olmak, YDS’den az 70 puan veya diğer sınavlardan bunun eşdeğeri olan puan almış olmak olarak belirtilmiştir.

Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu tarafından 130 işçi alımı yapılacak. Başvurular başlamış olup, 12 Ağustos 2016 tarihinde sona erecektir. Başvurular başlamış olup, 12 Ağustos 2016 tarihinde sona erecektir.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 32 personel alımı. Başvuruları 12 Ağustos 2016 tarihinde sona erecek. Alımı için: Üniversitelerin İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Maliye, Ekonomi ve Finans, Bankacılık ve Finans, Bankacılık ve Finansman, Uluslararası Finans, hukuk fakültelerinden, Şehir ve Bölge Planlama, Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Jeodezi ve Haritacılık, Harita Mühendisliği veya Geomatik Mühendisliği, ElektrikElektronik Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği ya da Hidrojeoloji Mühendisliği, Jeofizik Mühendisliği lisans mezunu olmak.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 5 Bin Sözleşmeli Er alımı yapılmaktadır. Başvurular devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, En az ilköğretim mezunu olup, 01 Ocak 1991 tarihi ile 31 Aralık 1996 tarihleri arasında doğanlar ilana başvurabilecektir.

10 Bin Polis Memuru alımı yapılmaktadır. Başvurular 19 Ağustos 2016 tarihinde sona erecektir. Lisans mezunu. ÖSYM tarafından lisans mezunları için yapılan 2015 veya 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarının birinden P3 puan türünden en az (60,00) puan almış olmak.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu 45 personel alımı. Başvurular 31 Ağustos’ta başlayacak olup 6 Eylül’de sona erecektir. Üniversitelerin; siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakültelerinin işletme, iktisat, maliye, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi ve siyaset bilimi ile kamu yönetimi bölümü mezunlarından 5 kişi; Hukuk alanında avukatlık ruhsatına sahip hukuk fakültesi mezunlarından 20 kişi; Mühendislik alanında üniversitelerin, elektrik-elektronik, elektronik, elektronik ve haberleşme, telekomünikasyon ve bilgisayar mühendisliği mezunu olmak.

Adalet Bakanlığı CTE 3 Bin 721 açıktan personel alımı yapılacak. Başvurular 19 Eylül 2016 günü başlayıp, 27 Eylül 2016 günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Sözleşmeli büro personeli pozisyonlarına yerleşebilmek için; en az lise veya dengi okul mezunu olup, MEB onaylı daktilo ya da bilgisayar sertifikasına sahip olmak. Sağlık memuru pozisyonlarına yerleşebilmek için; Meslek liselerinin hemşirelik, toplum sağlığı veya acil tıp teknisyenliği bölümlerinden mezun olmak ya da bu bölümlerin lisans veya önlisans programlarından mezun olmak.

Şoför pozisyonlarına yerleşebilmek için; En az lise veya dengi okul mezunu olmak, E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Teknisyen pozisyonlarına yerleşebilmek için; En az meslek liseleri veya teknik liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak. Aşçı ve kaloriferci pozisyonlarına yerleşebilmek için; En az lise veya dengi okul mezunu olmak, Halk eğitim müdürlüklerinin veya diğer resmî kurum veya kuruluşların ilgili branşta düzenlediği kurslardan mezun olmak veya ilgili branşta sertifika sahibi olmak, gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı 3 Bin Hakim ve Savcı Adayı alımı. Başvurular, 11 - 20 Ekim 2016 tarihleri arasında olacak. Adli Hakim adaylığı için Hukuk Fakültesi, İdari Hakim Adaylığı için Siyasal Bilgiler, İdarî Bilimler, İktisat ve Maliye alanlarında en az dört yıllık yüksek öğrenim mezunu olmak şart.



Milli Eğitim Bakanlığı 15 bin sözleşmeli öğretmen alımı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 15 Bin sözleşmeli öğretmen alımı ilan metni için Tıklayınız.
Adalet Bakanlığı 145 memur alımı ilan metni için Tıklayınız.
Sosyal Güvenlik Kurumu 25 proje personeli alımı ilan metni için Tıklayınız.
Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu tarafından 130 işçi alımı ilan metni için Tıklayınız.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 32 personel alımı ilan metni için Tıklayınız.
Hava Kuvvetleri Komutanlığı 5 Bin Sözleşmeli Er alımı ilan metni için Tıklayınız.
10 Bin Polis Memuru alımı ilan metni için Tıklayınız.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu 45 personel alımı ilan metni için Tıklayınız.
Adalet Bakanlığı 63 Sağlık Personeli Alımı İlanı İçin Tıklayınız.
Adalet Bakanlığı 121 Şoför Alımı İlanı İçin Tıklayınız.
Adalet Bakanlığı 3258 İnfaz ve Koruma Memuru Alımı İlanı İçin Tıklayınız.
Adalet Bakanlığı 201 Ceza İnfaz Kurumu Katibi Alımı İlanı İçin Tıklayınız.
Adalet Bakanlığı 14 Aşçı 49 Teknisyen 15 Kaloriferci Alımı İlanı İçin Tıklayınız.
Adalet Bakanlığı 3 Bin Hakim ve Savcı Adayı alımı ilan metni için Tıklayınız.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.