Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adliyede 12 kişi için yüzlerce polis görevlendirildi

Özgür basına yönelik operasyon kapsamında mahkeme sorgusu tamamlanan 12 kişi hakkındaki karar saat 14.00’da açıklanacak. Gözaltıların adliyede bulunduğu sırada yüzlerce polis görev aldı.Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı,...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 00:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 00:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adliyede 12 kişi için yüzlerce polis görevlendirildi
Özgür basına yönelik operasyon kapsamında mahkeme sorgusu tamamlanan 12 kişi hakkındaki karar saat 14.00’da açıklanacak. Gözaltıların adliyede bulunduğu sırada yüzlerce polis görev aldı.

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve eski emniyet müdürü Tufan Ergüder’in de aralarında bulunduğu 12 kişi, kararın yarın açıklanacak olması nedeniyle bu süreyi adliyede geçirecek. Dün sabah saatlerinde adliyeye getirilenler için adliyenin içinde yüzlerce polis görevlendirildi.

Adliyenin giriş kapılarında da polisler görevlendirilirken sulh ceza hakimliğinin bulunduğu koridora ise adeta polis yığıldı. Bariyerlerle birlikte TEM şube başta olmak üzere asayiş şube, güvenlik şube, spor bürosu ve çevik kuvvetten çok sayıda polis koridoru doldurdu. 12 gözaltı için adliye içinde yüzlerce polisin görevlendirilmesi dikkat çekti. Sorgu süresince bir çok polisin banklarda, merdivenlerde oturdukları gözlendi.

Mahkeme sorgusunun ardından gözaltılar nezarethaneye indirilirken, sorumlu emniyet müdürü de polisleri adliye içindeki meydanda topladı. Miting alanını andıran toplanmada müdür, ekiplere teşekkür etti ve ayrılabileceklerini belirtti. Bunun üzerine çok sayıdaki polis de adliyeden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.