Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Adil Öksüz beni cezaevinde ziyaret etti"

Kamuoyunda 'Cübbeli Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, CNN Türk canlı yayınına katıldı ve FETÖ'nün elebaşlarından Adil Öksüz'ün kendisini cezaevinde ziyaret ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Adil Öksüz beni cezaevinde ziyaret etti"

CNN Türk'te "Türkiye'nin Gündemi" programına telefonla bağlanan Ahmet Mahmut Ünlü (Cübbeli Ahmet) FETÖ'nün kendisine kumpas kurduğunu, ancak Gülen'in kendisine mektup göndererek düştüğü durumdan dolayı çok üzgün olduğunu söylediğini ve FETÖ'nün sözde hava kuvvetleri imamı olarak bilinen Adil Öksüz'ü kendisine gönderdiğini söyledi.

BERAAT ETTİRMELERİNİ İSTEMİŞ

Kendisinin özel yetkili mahkemelerin FETÖ'nün elinde olduğunu bildiğini, hükümetten kendisine her hangi bir temas olmadığını, bunun için FETÖ'den kendisini beraat ettirmelerini istediklerini ancak beraatinin özel yetkili mahkemelerin kaldırılmasının ardından gerçekleştiğini söyledi.

'Dinler arası diyaloğa çatmasaydım bu iş başıma gelmezdi' diyen Cübbeli Hoca, kumpası kuranın belli olduğunu ve cezaevindeyken yazdığı mektupların radyodan okunduğunu kaydetti.

Cübbeli, cemaatinin hakkındaki suçlamalara inanmadığını ancak başta kimsenin ziyaretine gelmediğini belirterek "6 ay sonra bana Gülen şu an aranan Adil Öksüz ile mektup gönderdi" dedi.

Mektup ile beraber elebaşı Gülen'in elyazmalı kitabının kendisine gönderildiğini kaydeden Cübbeli, cezaevine gelen kitapların kontrol edildiğini ancak Adil Öksüz'ün kitabı doğrudan getirdiğine de dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.