Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'dan Ereğli'ye geldi, eski nişanlısını tehdit edip bıçak çekti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eski nişanlısı önce tehdit eden ve sonra da bıçakla üzerine saldıran bir kişi polis tarafından yakalandı. Olay Ereğli'ye bağlı Kepez Mahallesinde meydan geldi. Valilik basın müdürlüğünden gönderilen...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eski nişanlısı önce tehdit eden ve sonra da bıçakla üzerine saldıran bir kişi polis tarafından yakalandı.

Olay Ereğli'ye bağlı Kepez Mahallesinde meydan geldi. Valilik basın müdürlüğünden gönderilen asayiş bülteninde yer alan bilgilere göre Adana ilinde daha önce nişanlanan ve Fatma K.(21) Sercan G.(26) geçinemeyerek ayrıldı. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi'ni kazanan Fatma K. ile konuşmak için Adana'dan Ereğli'ye gelen Sercan G. konuşma sırasında sinirlenerek Fatma K.'yı tehdit ve hakaret ederek darp etmeye başladı. Daha sonra üzerinde bulunan sap kısmı 9 cm kesici kısmı 9 cm Colombia marka bıçak ile Fatma K.'nın üzerine yürüyen Sercan G. eski nişanlısını Ç.Ö. isimli şahsın gönderdiği çıplak fotoğrafları ailesine ve arkadaşlarına göstereceğini söyleyerek tehdit etmesi üzerine Fatma K., eski nişanlısı hakkında polise şikayette bulundu. Polis tarafından yakalanan Sercan G. üzerinde ki bıçağı polise teslim etti.

Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.