Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da öğretmenler lastik ayakkabıyla okula gitti

Adana’da bir grup öğretmen, Ermenek’teki maden faciasında hayatını kaybeden oğlunun cenazesine yırtık lastik ayakkabıyla katılan Tezcan Gökçek’e destek için okula lastik ayakkabılarla gitti. Ermenek'teki maden ocağında yaşamını yitiren...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana'da öğretmenler lastik ayakkabıyla okula gitti
Adana’da bir grup öğretmen, Ermenek’teki maden faciasında hayatını kaybeden oğlunun cenazesine yırtık lastik ayakkabıyla katılan Tezcan Gökçek’e destek için okula lastik ayakkabılarla gitti.

Ermenek'teki maden ocağında yaşamını yitiren oğlu Tezcan Gökçe'nin cenaze törenindeki yırtık lastik ayakkabıyla yürekleri burkan baba Gökçe'ye destek vermek isteyen Ülkücü Muallimler Birliği üyeleri, Öğretmenler Günü'nde okula siyah lastik ayakkabı giyerek derse girdi. Ülkücü Muallimler Birliği Adana Şube Başkanı İbrahim Sezer, öğretmen arkadaşlarıyla birlikte görev yaptığı Ziyapaşa Ortaokulu’na lastik ayakkabıyla girdi. Okuldaki öğretmenler günü kutlamasına lastik ayakkabıyla katılan Sezer ve arkadaşları öğrenci ve öğretmenlerin lastik ayakkabıyı görünce şaşırdığını anlattı. Maden şehidinin babasına yırtık ayakkabıların yerine yeni bir lastik ayakkabı verilmesine tepki göstermek için bu eylemi gerçekleştirdiklerini belirten İbrahim Sezer, "Şehit babasına yapılanları doğru bulmuyoruz. Devletimiz orada herkesin ihtiyacını karşılayabilir. Tezcan’a destek olmak ve ona yapılanları kınamak amacıyla böyle bir eylem gerçekleştirdik." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.