Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da aşırı hız kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Adana'da aşırı hız sebebiyle kontrolden çıkan otomobil park halindeki araca çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü 30 yaşındaki Fatih Kaya hayatını kaybetti, arkadaşı ile 11 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Kaza, dün akşam saatlerinde merkez...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 00:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 00:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana'da aşırı hız kazası: 1 ölü, 2 yaralı
Adana'da aşırı hız sebebiyle kontrolden çıkan otomobil park halindeki araca çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü 30 yaşındaki Fatih Kaya hayatını kaybetti, arkadaşı ile 11 yaşındaki bir çocuk yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde merkez Sarıçam ilçesi Kozanyolu'nda yaşandı. Fatih Kaya'nın kullandığı 01 HM 527 plakalı otomobil, aşırı sürat sebebiyle kontrolden çıkıp orta refüjü aşarak karşı yolda park halindeki 01 FS 198 plakalı araca çarptı. Kazada Fatih Kaya olay yerinde hayatını kaybederken yanındaki Kadir Taş ve 11 yaşındaki Abdullah Taş yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen acil yardım ekipleri, bir süre sürücü Kaya'yı hayata döndürmek için kalp masajı yaptı. Yaralılar Balcalı ve Numune hastanesinde tedavi altına alındı. Sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kaza anı da bir marketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.