Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adan'a göre MHP'ye yönelik linç kampanyası yürütülüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı seçimi süreci ve sonrasında partisine ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik organize...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı seçimi süreci ve sonrasında partisine ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik organize bir linç kampanyası yürütüldüğünü ileri sürdü.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan yaptığı yazılı açıklamada, TBMM Başkanlığı seçim sürecinde ve sonrasında partisine yönelik yapılan eleştirileri değerlendirdi. Adan, Milliyetçi Hareket Partisi’ni kendi dünya görüşlerine göre eleştiren çevrelerin ve siyasi partilerin, yüksek perdeden içeriği boş laflar ettiğini söyledi. Adan, “Partimiz ve liderimize yönelik organize bir linç kampanyası yürütülmektedir. Biz bu süreçte gördük ki; meğer ne kadar çok düşmanımız varmış. Meğer ne çok bölücünün, bezirganın, siyaset esnafının damarına basmışız. Fakat bize düşmanlık edenlerin kimlerle dost olduğunu da gayet iyi biliyoruz. Bu çevreler söz birliği etmiş gibi her araçla bize saldırdılar ve saldırmaya devam ediyorlar. Bize düşmanlık edenler ve seçim sürecindeki tavrımızı eleştirenler; oynak ve kaypak siyasete alışmış, yağmurun yağdığı yere tarlalarını çekerek pozisyon almayı marifet zanneden çevrelerdir.” ifadelerini kullandı.

“BİZ KİMSEDEN İCAZET ALMADIK, KİMSENİN SANAL LOKOMOTİFİNE VAGON OLMADIK”

‘Kendi adaylarını Cumhurbaşkanından icazet almaya gönderenler önce bunun hesabını kendi milletvekillerine, teşkilatlarına ve seçmenlerine versinler’ diyen Adan, şunları söyledi: "Kendi adaylarını, eski genel başkanlarını birkaç oy için bölücülerin önünde takla attıranlar önce bu kepazeliğin izahatını yapsınlar. Bölücülerle kapalı kapılar ardında anlaşıp onların 48 adet oyuna mazhar olanlar, bunun sevincini yaşamaya devam etsinler. Biz kimseden icazet almadık, kimsenin sanal lokomotifine vagon olmadık, oy uğruna ilkelerimizden geri adım atmadık ve adayımızın sonuna kadar arkasında durduk. Bizi türlü oyunlarla, manipülasyonlarla ve kalemşorlarının gayretleriyle bölücülerle aynı dairenin içine sokmaya çalışanlar yanılmışlardır. Aklınıza bölücülerle birlikte hareket etmek geldi de, neden ortak çatı adayımız ve MHP’nin TBMM başkan adayı sayın İhsanoğlu’nu desteklemek aklınızın ucundan bile geçmedi?”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.