Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adaleti tabuta gömdüler

Medyaya yönelik operasyonu protesto eden Şanlıurfalılar adalet, hukuk ve demokrasiyi tabuta gömdü. Adliye önünde toplanan yüzlerce vatandaş ‘Tiran bizi de alsana’ şeklinde slogan attı.Medyaya yönelik yapılan ve 4 kişinin tutuklanması ile...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adaleti tabuta gömdüler
Medyaya yönelik operasyonu protesto eden Şanlıurfalılar adalet, hukuk ve demokrasiyi tabuta gömdü. Adliye önünde toplanan yüzlerce vatandaş ‘Tiran bizi de alsana’ şeklinde slogan attı.

Medyaya yönelik yapılan ve 4 kişinin tutuklanması ile sonuçlanan özgür medyaya yönelik 14 Aralık operasyonu Şanlıurfa’da protesto edildi. Adliye önünde toplanan bir gurup operasyonları kınadı. Eski cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın posterlerini, Zaman Gazetesi ve çeşitli pankartları taşıyan grup, ‘Yiğitler burada hırsızlar nerede’, ‘Tiran bizi alsana’, ‘Yezitlere boyun eğmek yok’ şeklinde slogan atan grup, üzerinde adalet, demokrasi ve hukukun ruhuna Fatiha yazılı tabut taşıdı.

'ZULMEDENİN KEDİSİ OLMA, EZİLENİN ASLANI OL Kİ MEZAR TAŞINA İT DEĞİL, YİĞİT YAZSINLAR'

Adliye önüne gelen İlyas Kaya isimli bir vatandaş daha önce hiç Zaman gazetesi okumadığını ancak 17-25 Aralık yoluzluk ve rüşvet operasyonları sürecinden sonra abone olduğunu belirtti. Son operasyonlardan sonra 10 gazeteye abone olduğunu sözlerine ekleyen İlyas Kaya, bundan sonra tüm gücüyle destek vereceğini dile getirdi.

Zuhal Demir isimli bir bayan ise “Bu zulmü işleyenler başlarını utançla yere eğecek. Aslında tüm dünya bu çığlıkları duyuyor. Devletimizin de duymasını ümit ediyoruz.” diye konuştu.

Grup adliye önündeki eylemini, “Zulmedenin kedisi olma, ezilenin aslanı ol ki mezar taşına it değil, yiğit yazsınlar.” şeklindeki şiir mısraları ile tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.