Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Açlık ve susuzluktan ölen bebeğin defni için 15 gün süre verildi

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, bir ilkokulda sınıf öğretmeni olan annenin tatile gittiği sırada evde tek başına bıraktığı ve açlık ve susuzluktan ölen 2 aylık erkek bebeği kimse almadığı takdirde defni için 15 gün bekleme süresi...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, bir ilkokulda sınıf öğretmeni olan annenin tatile gittiği sırada evde tek başına bıraktığı ve açlık ve susuzluktan ölen 2 aylık erkek bebeği kimse almadığı takdirde defni için 15 gün bekleme süresi verildi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morgunda bekletilen bebeğin defni prosedüre takıldı. Bebeğin defni için hastane açısından gerekli işlemlerin yapıldığı, ancak Gölcük Cumhuriyet Savcılığı'nın ilgili yönetmelik kapsamında, bebeği kimse almadığı takdirde defin için 15 gün bekleme süresi verdiği öğrenildi. Ayrıca bebeğin defniyle ilgili iletişime geçilen cezaevinde tutuklu bulunan annenin, bir avukat aracılığıyla yakınına ulaşarak bebeği aldırmak istediği ifade edildi. Bebek, ailenin yakınlarından kimse almazsa 15 gün sonra Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kocaeli Gölcük'teki bir ilkokulda sınıf öğretmeni olan anne Seçil M.D. (34), 2 aylık erkek bebeğini evde tek başına bırakarak, 9 günlük Kurban Bayramı tatiline gitmişti. Bebek evde açlık ve susuzluktan ölmüştü. Anne Seçil M.D. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.