Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acılı baba ilk kez konuştu...

Eniştesinin yüzüne kimyasal madde attığı 4.5 yaşındaki C.K.’nın babası ilk kez konuştu: “Bir gözünü kaybetti. Kirpiği, kaşı, gözyaşı kanalları yok. Çocuklar onunla arkadaş olmak istemiyor.”

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Acılı baba ilk kez konuştu...
Ataşehir'de bir lokantada ailece yemek yerlerken, eniştesi Cihan Araçman’ın yüzüne attığı kimyasal madde ile hayatı cehenneme dönen 4.5 yaşındaki miniğin babası Cenk Kocakaya ilk kez konuştu.

17 Ekim 2015’te oğlunu yüzü sargılar içinde gördüğü anın üzerinden 14 ay geçmiş. Başlıyor anlatmaya:

“Hastaneye gittiğimizde, çocuğumun suratı yanıyordu. Uzun süre çözmeye çalıştılar. O şahıs, yardımcı olduğunu söyledi ama öyle bir şey olmadı. ‘Yakan budur’ demedi. Çocuğum 3-4 gün yandı. O anda müdahale edilebilse farklı olabilirdi.”

‘ROLÜNÜ ÇOK GÜZEL OYNADI’

“Hastanede hep yanımızdaydı. Rolünü çok güzel oynadı. Oğluma sokuluyor, onunla konuşuyordu. Üç gün sonra yakalandı. Şu an düşünüyorum da tüylerim diken diken oluyor. O çocuğun yaşadığı korkuyu düşünebiliyor musunuz? Size birisi bir şey yapmış ve o adam halen annesinin-babasının yanında.”

‘SAĞ GÖZÜ PROTEZ OLACAK’

“Oğlum 30’un üzerinde operasyon geçirdi. Sağ gözünü kaybetti. Sol gözü çok az görüyor. Sosyal bir çocuk, okula gitmeyi istiyor ama oğlumu gören çocuklar kaçıyor. Çocuğum çalışabilecek mi? Kız arkadaşı olacak mı? Evlenip çoluk çocuk sahibi olabilecek mi? Belirli zamanlarda yine ameliyat olacak. Önceliğimiz, oğlumu toplum içinde yadırganmayacak bir görüntüye kavuşturabilmek.”

“O ADAM 6.5 YIL SONRA ARAMIZDA”

24.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada 12 yıl hapis cezasına çarptırılan, yaklaşık 6.5 yıl sonra tahliye olması beklenen Cihan Araçman’ın cezasını az buluyor Cenk Kocakaya ve “6,5 yıl sonra dışarıya çıktığında başkalarına da zarar verebilir” diyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.