Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'ABD'yi de ele geçireceklermiş'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Oda ve Borsa Başkanları İle İstişare Toplantısı'nda konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'ABD'yi de ele geçireceklermiş'
FETÖ terör örgütü ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Onlar sözüm ona kendilerini dünya vatandaşı sanıyorlar. Örgütlendikleri 160 ülkenin tamamının vatan kabul edip eninde sonunda oraları da ele geçireceklerini söyleyip, öz güven sergilemeye çalışıyorlar. ABD’yi de ele geçirecekler ha… Öyle söylüyorlar. Hava bu. Bu bakımdan sadece itikadi olarak değil milli olarak da sapkın bir örgütle karşı karşıyayız" dedi.

İşte Erdoğan’ın konuşmasının satır başları:

Başka ülkelerin de süt liman olduğunu söyleyemeyiz. Başka ülkelerin de yaşadığı bir takım sıkıntılar var. Biz neredeyse diğer devletlerin tamamının yaşadığı sıkıntıyı tek başına yaşamak zorunda kalıyoruz.

Aslında darbelerle darbe girişimleriyle ihanetlerle ilk kez karşılaşmıyoruz. Bir yana terörle mücadele ederken Fetullahçı darbe girişimini de püskürttük. Bunu milletimizle beraber yaptık.

Bu coğrafyanın 1000 yıl önce vatanımız olarak belirlediğimizden beri kesintisiz bir mücadele içindeyiz. Bu mücadeleyi bırakırsak hem vatansız hem de devletsiz kalırız. 15 temmuz bu milleti vatansız devletsiz bırakma girişimdir.

Onlar sözüm ona kendilerini dünya vatandaşı sanıyorlar. Örgütlendikleri 160 ülkenin tamamının vatan kabul edip eninde sonunda oraları da ele geçireceklerini söyleyip özgüven sergilemeye çalışıyorlar.

ABD’yi de ele geçirecekler ha… Öyle söylüyorlar. Hava bu. Bu bakımdan sadece itikadi olarak değil milli olarak da sapkın bir örgütle karşı karşıyayız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.