Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

9 aylık hamile kadın yangında mahsur kaldı

Adana'da bir binanın 1. katında çıkan yangın apartmanı sarınca 9 aylık hamile kadın ile anne ve babası evlerinde mahsur kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
9 aylık hamile kadın yangında mahsur kaldı

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Meydan Mahallesi 39008 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, 4 katlı apartmanın 1. katındaki iş yerinde elektrik kontağından saat 22.30 sıralarından yangın çıktı. Kısa sürede yangın apartmanın 4 katını da sardı. Yangını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Apartmanın 3. katında yaşayan Bedia Demir, eşi Muzaffer Demir ve onları ziyarete gelen 9 aylık hamile kızları Yasemin Türkoğlu yangın büyüyünce bu evde mahsur kaldı.

Çağrılan itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Bir taraftan da itfaiye erleri mahsur kalan kişilerin yanına çıkarak onları güvenli bir odaya götürdü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de mahsur kalan şahıslara dumandan etkilendikleri için oksijen takviyesi yaptı. Bu arada mahsur kalan vatandaşların yakınları da olay yerine geldi. 9 aylık hamile kadının çocukları annelerinin kurtarılmasını beklerken gözyaşlarına boğuldu. Bir süre sonra itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Mahsur kalan 3 kişi de aşağı indirilerek kurtarıldı. Bu arada mahsur kalanların yakınları onları görünce ağladı. Mahsur kalanlar dumandan etkilendiği için hastanelere kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.