Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

8 yıl önceki şikayet babayı hapse, 4 çocuk ve anneyi sefalete mahkum etti

İnşaat işçisi Murat Şahin (31), kayınpederinin 8 yıl önceci '14 yaşındaki kızımı kaçırdı’ şikayeti sebebiyle 3 yıl 6 ay hapse mahkum edildi. Süresinde itiraz edilmediği için cezası kesinleşen Murat Şahin 6 aydır Sincan Kapalı...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
8 yıl önceki şikayet babayı hapse, 4 çocuk ve anneyi sefalete mahkum etti
İnşaat işçisi Murat Şahin (31), kayınpederinin 8 yıl önceci '14 yaşındaki kızımı kaçırdı’ şikayeti sebebiyle 3 yıl 6 ay hapse mahkum edildi. Süresinde itiraz edilmediği için cezası kesinleşen Murat Şahin 6 aydır Sincan Kapalı Cezaevi'nde kalıyor. Yaşları 3 ila 8 arasında değişen 4 çocukla bir başına kalan eşi Fatma Şahin (22), “Kendi rızamla kaçmıştım. Murat, aradan bu kadar zaman geçtikten sonra hapse atılınca perişan olduk. Kocamın serbest bırakılmasını istiyorum. Şuan perişan durumdayız, çocuklarımın ihtiyaçlarını plastik satarak karşılamaya çalışıyorum.” dedi.

Fatma Şahin, 8 yıl önce Yozgat’ta kendi rızasıyla kaçarak evlendikleri Murat Şahin ile birlikte Ankara’ya taşındıklarını anlattı. Mamak ilçesinde bir gecekonduda 4 çocuğuyla birlikte yaşayan Fatma Şahin, babasının 8 yıl önceki şikayeti sebebiyle eşi hakkında dava açıldığını ifade etti. Geçtiğimiz mart ayında sonuçlanan davada mahkemenin kocasını 3 yıl 6 ay hapse mahkum ettiğini dile getiren Fatma Şahin, kocasının şuan Sincan Kapalı Cezaevi’nde olduğunu söyledi.

Şahin, "Davadan geç haberimiz oldu. Babam şikayetini geri aldı ancak bu sefer de kamu davası açıldı. Kocam 6 aydır hapiste. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. Kaymakamlık ve yardım kuruluşlarının desteğiyle ayakta durmaya çalışıyoruz. Mahalleden topladığım plastikleri satarak çocukların okul ve diğer masraflarını karşılamaya çalışıyorum. Psikolojik olarak çok yıprandım. Kocamın serbest bırakılmasını istiyorum.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.