Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

8 yıl önce boşanan evli çift, çocukları için tekrar nikah masasına oturdu

Nevşehir’de 18 yıl evli kaldıktan sonra boşanan Yaşar ve Ladife Keskin çifti 8 yıl sonra çocukları için tekrar nikah masasına oturdu. Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde çalışan Yaşar Keskin (44) ile ev hanımı Ladife...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
8 yıl önce boşanan evli çift, çocukları için tekrar nikah masasına oturdu
Nevşehir’de 18 yıl evli kaldıktan sonra boşanan Yaşar ve Ladife Keskin çifti 8 yıl sonra çocukları için tekrar nikah masasına oturdu.

Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde çalışan Yaşar Keskin (44) ile ev hanımı Ladife Keskin (42) çifti 1988 yılında evlendi. 18 yıl evli kaldılar ve 2’si erkek biri kız üç çocukları oldu. 2005 yılında ise aralarında beliren anlaşmazlıklar sonucunda çift boşandı. Ayrılık sonrasında Yaşar Keskin, ikinci evliliğini yaptı ama daha sonra boşandı. Yıllar sonra tekrar bir araya gelen çift, ikinci kez evlilik kararı aldı. Nevşehir Belediyesi Nikah Müdürlüğü'ne başvuran çift, Şahitleri Kent Haber Gazetesi Haber Müdürü ve Cihan Haber Ajansı Nevşehir Muhabiri Murat Şişman ile eşi muhasebeci Yasemin Şişman ile birlikte salona geldi. Çiftin nikahını Nevşehir Belediyesi Evlendirme Memuru Ertuğrul Usta kıydı.
Çok mutlu olduğunu belirten Yaşar Keskin, “ Eşimle 18 yıl mutlu bir evlilik hayatımız olmuştu. Üçte çocuğumuz vardı. 18 yıldan sonra yaşadığımız bir takım anlaşmazlıklar sonrasında ayrılma kararı vermiştik. Ben ayrılma sonrasında ikinci evliliğimi yaptım. Yaklaşık 7 yıl süren ikinci evliliğimi daha fazla yürütemedim. Çocuklarımın anası olan, benden sonra başka biriyle evlenmeyen Ladife Hanım’la tekrar evlenmek istedim. Ladife Hanım’ı ikna etmede epeyce zorlandım ama özellikle çocuklarımızın ısrarı sonrasında kabul etti. Şimdi ikinci kez aynı mutluluğu yaşıyorum. İnşallah, bu kez ölüm bizi ayırana kadar devam edeceğiz” dedi.
Boşanma kararı aldıkları 2004 yılından bu yana çeşitli işyerlerinde aşçılık yaparak geçimini sağladığını ve bir daha evlenmeyi hiç düşünmediğini ifade eden Ladife Keskin ise “ 18 yıllık evliliğimizde aramızda karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı çok güzel bir birliktelik vardı. Birbirimizi kırmamaya özen gösterirdik. Ancak boşanmadan birkaç ay öncesinde şu anda bile anlamakta zorluk çektiğimiz çeşitli anlaşmazlıklarımız oldu. Birbirimizi kırmamak, çocuklarımızın daha fazla üzülmesini önlemek adına ayrılık kararı verdik. Tabii, çok zor bir karardı ama o zamanki şartlar kaçınılmaz olmuştu. Boşandığımızda büyük oğlum Faruk 15, kızım Meliha 12 ve küçük oğlum Mehmet’te 10 yaşında idi. Yanlarındaki tutum ve davranışlarımızdan çok etkileniyorlardı. Kararımızdan da en fazla onlar etkilendi. Ama başka çaremiz yoktu. 8 yıl sonra Yaşar Bey evlendiği ikinci eşinden boşanıp tekrar birleşme teklifi yaptığında ilk anlarda olumsuz cevap verdim. Sonrasında çocuklarımızın ısrarı beni tekrar düşünmeye itti. Eşimle buluşup durumu değerlendirdikten sonrada tekrar evlenmeye sıcak baktım. İnşallah, bu ölüme kadar gider.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.