Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

45 doğa tutkunu Kazdağları'nda trekking yaptı

Türkiye'nin 34 milli parkından birini de içinde barındıran Kaz Dağları, bölge turizmine de önemli katkılar sağlıyor. Trekking yapmak isteyen sporseverler, son yıllarda Kaz Dağları'nı tercih etmeye başladı. Kalkım Hanlar Mevkii, Ayı Deresi,...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
45 doğa tutkunu Kazdağları'nda trekking yaptı
Türkiye'nin 34 milli parkından birini de içinde barındıran Kaz Dağları, bölge turizmine de önemli katkılar sağlıyor. Trekking yapmak isteyen sporseverler, son yıllarda Kaz Dağları'nı tercih etmeye başladı.

Kalkım Hanlar Mevkii, Ayı Deresi, Sütüven Şelalesi, Manastır Çayı, Şahin Deresi Kanyonu, Mıhlı Çayı, Tozlu Yaylası, Sarıkız Zirvesi ve gibi bir çok trekking parkuru bulunan Kazdağları, son olarak Edremit Körfez Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'ne üye 45 yürüyüş tutkununu bir araya getirdi.

Kulüp Başkanı Mustafa Demirtaş önderliğinde, alan klavuzları eşliğinde yapılan yürüyüşe kadın erkek her yaştan katılımcının ilgi göstermesi dikkat çekti. Yayla Mevkii ile Ayı Deresi arasında 800 metre rakımdan 500 metre karıma kadar süren 9 kilometrelik parkur orta sertlik derecesinde ifade ediliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.