Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 yaşındaki kızının gözü önünde öldürüldü

İzmir'in Karabağlar İlçesi’nde 4 yaşındaki kızıyla oturan 30 yaşındaki Mehtap Özkanlı, bir süre birliktelik yaşadığı ve çocuğunun da babası olan M.B. (47) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 23:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 23:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
4 yaşındaki kızının gözü önünde öldürüldü
M.B.’nin evli ve 6 çocuğu olduğunu öğrenince ayrılık kararı aldığı belirtilen talihsiz kadının, kızının gözleri önünde defalarca bıçaklandığı bildirildi.

Olay, Karabağlar İlçesi 4107 Sokak numara 25’te dün (Cumartesi) saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Daha önce evlenip boşanan ve bu evliliğinden 1 çocuğu olan ev kadını Mehtap Özkanlı, iddiaya göre yaklaşık 6 yıl önce M.B. ile birliktelik yaşamaya başladı. Bu beraberlikten 2012 yılında bir kız çocuğu dünyaya geldi. 2 çocuk annesi Özkanlı, 2014 yılında M.B.’nin evli ve 6 çocuğu olduğunu öğrenince ayrılık kararı aldı. Diğer çocuğu eski eşinin yanında olan Özkanlı, kızıyla, M.B.’nin yanından uzaklaşıp, 4107 Sokak’taki eve yerleşti. Bu sırada, M.B.’nin kendisini tehdit etmesi nedeniyle mahkemeye başvuran Özkanlı, koruma kararı aldırdı. Ancak tüm çabaları talihsiz kadını hayatta tutmaya yetmedi.

KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE DEHŞET SAÇTI

Evinde oturduğu sırada, ayrıldığı ve kızının da babası olan M.B.’nin elinde bıçakla kapıya dayanması üzerine Özkanlı, kaçıp kendini kurtarmak istedi. Yan komşusunun evine sığınan talihsiz kadının peşinden koşan M.B., burada bıçakla dehşet saçtı. Anne ve babasının peşinden olayın yaşandığı eve gelen küçük kız, korku dolu anlara tanık oldu. Annesi gözleri önünde defalarca bıçaklanan talihsiz kız şoka girdi. Olayın ardından kızını da kucağına alan M.B., evden çıkıp koşarak kaçmak istedi. Bu sırada, gürültüleri duyunca sokağa çıkan Özkanlı’nın komşusu, M.B.’nin küçük kızı kaçırmak istediğini fark edince durdurmaya çalıştı. Kısa süreli arbedenin ardından kızı sokakta bırakan M.B. koşarak kaçtı.

HASTANEDE CAN VERDİ

Olayı görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri ağır yaralanan Özkanlı’yı yakındaki hastaneye kaldırdı. Yaşananların şokunu uzun süre üzerinden atamayan küçük kız ise devlet korumasına alındı. Hastanede tedaviye alınan Özkanlı, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İL DIŞINA ÇIKMAK İSTERKEN YAKALANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, katil zanlısı M.B.’nin il dışına çıkmak üzere olduğunu tespit etti. Zanlının bulunduğu adresi belirleyen polis aynı gece M.B.’yi yakaladı. Gözaltına alınan M.B.’nin namus için böyle şey yaptığını söylediği ileri sürüldü. M.B.’nin daha önceden de çeşitli suçlardan kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.