Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

30 bin öğrenciye çevre bilinci eğitimi

Sultanbeyli Belediyesi öğrencilere çevre duyarlılığıyla ilgili eğitimler vermeye başladı. 30 bin öğrenciyi kapsayacak eğitimlerde öğrencilere konuyla ilgili kitaplar da dağıtılıyor.Çevreye duyarlı sosyal sorumluluk projelerine önem veren...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sultanbeyli Belediyesi öğrencilere çevre duyarlılığıyla ilgili eğitimler vermeye başladı. 30 bin öğrenciyi kapsayacak eğitimlerde öğrencilere konuyla ilgili kitaplar da dağıtılıyor.

Çevreye duyarlı sosyal sorumluluk projelerine önem veren Sultanbeyli Belediyesi, anlamlı bir projeye daha imza atıyor. Belediye bu kapsamda yaklaşık 30 bin öğrenciye çevre bilinciyle ilgili eğitimler verecek. Her hafta bir okulda gerçekleşecek eğitimlerde geri dönüşüm, ambalaj atıkları, atık piller, sıvı yağ kullanımı ve benzeri konularda sunumlar yapılacak.

Öte yandan her yıl İstanbul genelinde, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) ile ortaklaşa yürütülen atık pil toplama kampanyası da başladı. Kampanya kapsamında, Sultanbeyli’de bulunan okullara atık pil kutuları yerleştirildi. Her yıl düzenlenen yarışmaya bu senede okulların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.