Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm yurtta olduğu gibi Osmaniye’de de törenlerle kutlandı. Kutlamalar saat 08.30’da Devlet Bahçeli Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde başladı. Atatürk Anıtına Valilik, Garnizon...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2014 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm yurtta olduğu gibi Osmaniye’de de törenlerle kutlandı.

Kutlamalar saat 08.30’da Devlet Bahçeli Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde başladı. Atatürk Anıtına Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı eşliğinde şanlı bayrağımız göndere çekildi.

Vali Mehmet Oduncu’nun, makamında tebrikleri kabul etmesinin ardından kutlama törenlerine Devlet Bahçeli Meydanı’nda devam edildi. Buradaki tören Vali Dr. Mehmet Oduncu, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak ve Belediye Başkanı Kadir Kara’nın birlikte tören geçişine katılanların ve halkın bayramını kutlaması ile başladı. İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağının göndere çekilmesinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Piyade Üsteğmen Mehmet Zembilci tarafından yapıldı.

Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı konseri, Osmaniye yöresi halk oyunları gösterisinden sonra yapılan tören geçişi ile kutlama törenleri sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.