Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 PKK'lı öldürüldü

Kars'ın Kağızman İlçesi yakınlarındaki Çemçe- Madur Dağlarında bu sabah düzenlenen operasyonda 3 terörist ölü ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
3 PKK'lı öldürüldü
Kars Valisi Rahmi Doğan, düzenlediği basın toplantısında terör örgütü PKK’nın Çemçe-Madur, Sarıkamış Boyalı, Şenkaya ve Artvin üzerinden Karadeniz’e sıçramaya çalıştığına dikkati çekti. Vali Doğan, şöyle dedi:

"Çemçe-Madur bölgesi Şah yolunda Kağızman’a doğru tüm vadiler güvenlik birimlerimiz tarafından taranıyor. Sabahın ilk saatleri itibarıyla ilk temas sağlandı ve 3 teröristi ölü ele geçirdi. Operasyon birkaç gün daha devam edecek. Şah yolundan Kağızman’a kadar tüm vadi, dere, mağaraları tarayarak ineceğiz. Çemçe-Madur, Sarıkamış Boyalı ve Şenkaya bölgesinde terörist gruplarının olduğunu biliyoruz. Bundan sonra daha ciddi operasyonlar yaparak bu sayıyı yok edeceğiz ve PKK’yı oradan kaldırmaya çalışacağız.PKK terör örgütü, Çemçe- Madur’dan önce Sarıkamış Boyalı, daha sonra oradan Şenkaya ve Artvin üzerinden Karadeniz’in diğer bölgelerine açılmaya çalışıyor. Geçen hafta içerisinde PKK’nın dağ kadrosuna eleman temini yapan 5 kişiye gözaltı yaptık ve bunların 3’ü tutuklandı. Bu tür çalışmalarımız güvenlik güçlerimiz tarafından yapılıyor. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar, operasyonlarımız daha hızlı bir şekilde devam edecek."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.