Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3. kattan yere düştü, kamera kaydetti

Kayseri’de bir genç pencereden bakarken dengesini kaybederek üçüncü kattan aşağı düştü. Gencin düşme anı, ilk müdahale ve ailesinin feryatları güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, Melikgazi ilçesi Küçük Mustafa Mahallesi’nde meydana...

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’de bir genç pencereden bakarken dengesini kaybederek üçüncü kattan aşağı düştü. Gencin düşme anı, ilk müdahale ve ailesinin feryatları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Melikgazi ilçesi Küçük Mustafa Mahallesi’nde meydana geldi. Evlerinin pencereden dışarıyı seyreden 24 yaşındaki M. İ. bir anlık dalgınlık sonucu, 3’üncü kattan yere düştü. M.İ.’nin düştüğü an, apartmanın alt katında bulunan marketin güvenlik kamerası tarafından an be an görüntülendi. Yağmurlu bir havada yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bir anda, kameranın görüntüsüne yukardan düşen bir şahıs giriyor. Asfalt zemine çakılan genç, ayağa kalmaya çalışıyor ama başaramıyor. Olayı gören market sahibi ve çevredekiler hemen gencin başına toplanıyor. Market işletmecisi hemen telefonuna sarılarak 112 Acil Servis’i arıyor. Vatandaşların yanlış bir müdahalede bulunmamak için ambulansın gelmesini beklemeleri de dikkat çekiyor. Kısa bir süre sonra ise yere düşen gencin ailesi kamera açısına giriyor. Olay yerine gelen sağlık görevlileri ailenin feryatları arasında M. İ.’yi ambulansa alarak hastaneye götürdü. Uzun bir hastane tedavisinin ardından gencin taburcu edildiği öğrenildi. M.İ.’nin asfalt zemine düştüğü anda yolda başka birisinin olmaması da teselli oldu.

Market işletmecisi Turan Medet, ‘pat diye bir ses duyduğunu ve dışarı çıkınca gencin yerde yattığını gördüğünü söyledi. Medet, gencin düştüğü yeri gazetecilere gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.