Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kiralık araç ile hırsızlık yapan 4 kişi yakalandı

Son iki ay içerisinde Nevşehir il merkezi ile Ürgüp ve Avanos ilçelerinde kiraladıkları otomobille araçlardan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 kişi yakalandı. Mahkemeye çıkarılan grup lideri tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, mobese...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kiralık araç ile hırsızlık yapan 4 kişi yakalandı
Son iki ay içerisinde Nevşehir il merkezi ile Ürgüp ve Avanos ilçelerinde kiraladıkları otomobille araçlardan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 kişi yakalandı. Mahkemeye çıkarılan grup lideri tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, mobese kayıtlarından yola çıkan Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, dört kişiden oluşan hırsızlık grubunun kullandıkları otomobili il merkezinde bulunan bir araç kiralama firmasından kiraladıklarını saptadı. 19- 20 yaşlarında olduklarını belirtilen M.K., M.S., N.Ü. ve T.C.’den oluşan grup üyelerinin son iki ay içerisinde Nevşehir il merkezi ile Ürgüp ve Avanos ilçelerinde otomobillerin camları kırmak veya sökmek suretiyle gece saatlerinde 15 oto teyp, 15 hoparlör, 4 amfi, 3 woofer, 3 ekolayzer ve 1 akü çaldıkları tespit edildi.

Hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen dört kişi kiraladıkları aracı teslim ettikleri esnada Asayiş Şube ekipleri tarafından yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulanan şahıslardan lider konumunda olduğu belirtilen M.K., emniyetteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Diğer şahısların ise emniyetteki sorgulamaları devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.