Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

21 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi 3 kişi tutuklandı

Kırşehir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan, toplam 21 ayrı hırsızlık suçuna karışan bir erkek, iki kadın toplam 3 şüpheli tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Kayseri’den Ankara’ya seyir halindeyken, Kırşehir Meytaş...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 18:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 18:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
21 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi 3 kişi tutuklandı
Kırşehir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan, toplam 21 ayrı hırsızlık suçuna karışan bir erkek, iki kadın toplam 3 şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri’den Ankara’ya seyir halindeyken, Kırşehir Meytaş kavşağında PTS (Plaka Tanımlama Sistemi) sayesinde 34 HD 7073 plakalı otomobilde 21 ayrı hırsızlık suçundan 3 şüpheli sahte kimliklerle yakalandı.

Haklarında 5 ilamat (aranma kararı belgesi) ve toplam 21 ayrı suç dosyasından arandığı bildirilen Z.Y., H.Y. ve E.Y., isimli şüphelilerin, daha önceden de Kırşehir Lise Caddesi üzerinde bir bijuteri ve Terme Caddesi üzerinde bir giyim mağazasından para çaldıkları parmak izi tespitinden ortaya çıktı.

Kırşehir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan şüpheliler,sahte kimlik ve sahte evrakla hırsızlık suçlarına karıştıkları iddiasıyla, haklarında yapılan işlemlerin ardından Kırşehir Adliyesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.