Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

200 polisin katıldığı operasyonda 16 gram esrar ele geçirildi

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 200 polisin katılımıyla uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 16 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 13 şüpheliden 3'ü adliyeye sevk edildi.Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2014 20:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2014 20:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 200 polisin katılımıyla uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 16 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 13 şüpheliden 3'ü adliyeye sevk edildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı ortak çalışmada, Gazipaşa Mahallesi Kestanelik mevkiinde, uyuşturucu madde ticareti yapıldığı, sokak satıcısı olarak tabir edilen bazı şahısların yakalanmamak için erkete olarak kullandıkları şahıslar aracılığı ile satışa hazır vaziyette içimlik olarak adlandırılan uyuşturucu maddeleri sattıkları yönünde bilgiler elde edildi.
Polis, uyuşturucu ticareti yapılan yeri 2 ay süreyle izledi. Yapılan izlemeler sonucunda harekete geçildi.
200 polisin katılımı ile 15 şüpheli şahıs ve 20 ayrı adrese operasyon başlatıldı.
Yapılan aramalarda satışa hazır ve paketlenmiş halde 16 gram esrar maddesi, 1 adet tabanca şarjörü, 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.
İzinsiz mermi ticareti yapmak suçundan aranan 1 şahıs ile uyuşturucu ticareti yaptığı değerlendirilen 13 şahıs gözaltına alındı.
Şüphelilerden 11'i emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Üç kişi ise adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.