Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2 Türk bayrağı direğinden indirildi

Genelkurmay Başkanlığı, Hatay Dörtyol ve Antalya Muratpaşa ilçelerinde Türk bayraklarının direğinden indirildiğini bildirdi.28 Şubat ve 01 Mart günü yaşanan iki olaya ilişkin şu bilgi verildi: "Kimliği meçhul kişi veya kişiler tarafından,...

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genelkurmay Başkanlığı, Hatay Dörtyol ve Antalya Muratpaşa ilçelerinde Türk bayraklarının direğinden indirildiğini bildirdi.
28 Şubat ve 01 Mart günü yaşanan iki olaya ilişkin şu bilgi verildi: "Kimliği meçhul kişi veya kişiler tarafından, Hatay / Dörtyol ilçesinde bulunan Aile Sağlığı Merkezinin önündeki Türk Bayrağı, bayrak direğinden indirilerek alınmıştır.
Dört kişilik bir grup tarafından, Antalya Muratpaşa ilçesinde bulunan Mehmet Akif ERSOY İmam Hatip Ortaokulunun bahçesindeki Türk Bayrağı, bayrak direğinden indirilmiştir."

4 IŞİD MENSUBU YAKALANDI

Ayrıca dün (02 Mart) IŞİD terör örgütü mensubu bir teröristin, güvenlik güçleri tarafından, Hatay Hassa ilçesinde yapılan yol kontrol devriyesinde yakalandığı belirtilerek üzerlerinde bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği, Kaleşnikof piyade tüfeğine ait bir adet şarjör ve 30 adet mermi, bir adet termal silah dürbünü ile muhtelif malzeme ele geçirildiği ifade edildi.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.