Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

153 bin TL'lik sac levhaya el konuldu

Kocaeli Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Yılport Limanı'nda bulunan iki adet konteynerdeki 153 bin TL'lik sac levhaya el koydu. Dilovası Gümrük Müdürlüğü’nce T.M. firması adına tescilli konteynerde tam...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
153 bin TL'lik sac levhaya el konuldu
Kocaeli Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Yılport Limanı'nda bulunan iki adet konteynerdeki 153 bin TL'lik sac levhaya el koydu.

Dilovası Gümrük Müdürlüğü’nce T.M. firması adına tescilli konteynerde tam tespit işlemi gerçekleştiren memurlar, hurda olarak beyan edilen malların yerinde kullanılmamış ürünlerle karşılaştı. Olay, Kaçakçılık İstihbarat Müdürlüğü'ne intikal ettirildi. Yapılan incelemede, söz konusu konteynerler içerisinde tahta paletler üzerine istiflenmiş vaziyette farklı ebatlarda parlak ve mat olarak karışık halde kullanılmamış levha saclar tespit edildi. Toplam brüt ağırlığı 39 bin 650 kilogram ve tahmini piyasa bedeli 153 bin TL olan levha saca mahkeme kararıyla el konuldu. Konu ile ilgili olarak 2 kişi hakkında Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.