Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

12 bin 750 paket kaçak sigara ele geçirildi

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, sigara kaçakçılarına yönelik yürütülen çalışmalarda, 12 bin 750 paket kaçak sigaraya el koydu. Olaylarla ilgisi olan 4 şahsa adli işlem...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
12 bin 750 paket kaçak sigara ele geçirildi
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, sigara kaçakçılarına yönelik yürütülen çalışmalarda, 12 bin 750 paket kaçak sigaraya el koydu. Olaylarla ilgisi olan 4 şahsa adli işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilk olarak, Halitpaşa İşhanı içerisinde bulunan bir iş yeri ve deposunda yapılan arama neticesinde 4 bin 500 paket gümrük kaçağı sigaranın ele geçirildiği, olayla ilgili 1 şahsa adli işlem yapıldığı iletildi. Diğer bir çalışmada, Kars-Iğdır karayolu üzerinde bir yolcu minibüsünde koltuk aralarına gizlenmiş vaziyette 2 bin 500 paket gümrük kaçağı sigaranın bulunduğu ve olayla ilgili 1 şahsa adli işlem yapıldığı aktarıldı. Ayrıca Digor yolu üzerinde yapılan uygulamada açık kasa bir kamyonetten 5 bin 750 paket gümrük kaçağı sigaraya daha el konularak araçtaki 2 şahsa adli işlem yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, aynı gün içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde toplam 12 bin 750 paket kaçak sigaranın ele geçirilip 4 şahsa adli işlem yapıldığı ifade edildi. Açıklamada, esnafı mağdur eden ve devletinin vergi kaybına sebep olan her türlü kaçakçılık olayları ile mücadelenin aralıksız şekilde kararlılıkla devam edeceği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.