Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

105 otomobil satıcısını dolandıran şahıs pişti oynarken yakalandı

Adana'da dolandırıcılık suçundan 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Yasin Bozdoğan(49), kahvehanede pişti oynarken yakalandı. Gazete ilanları ve oto pazarlarında satılık araçları takip ederek, noter satışını aldıktan sonra parasını...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
105 otomobil satıcısını dolandıran şahıs pişti oynarken yakalandı
Adana'da dolandırıcılık suçundan 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Yasin Bozdoğan(49), kahvehanede pişti oynarken yakalandı.

Gazete ilanları ve oto pazarlarında satılık araçları takip ederek, noter satışını aldıktan sonra parasını ödemeden sırra kadem basıp kaybolan Yasin Doğan isimli dolandırıcı, polisin operasyonuyla kıskıvrak yakalandı. Adana, Mersin, Gaziantep ve Hatay'da 105 kişiyi dolandırdığı ortaya çıkan Bozdoğan hakkında Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nce 120 yıl hapis istemiyle dava açılmış ve "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 8 yıl ceza almıştı. Tutuksuz yargılanan Bozdoğan'ın cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra polis "yakalama kararı" çıkarılan Bozdoğan'ı Kocavezir Mahallesi'ndeki bir kahvehane pişti oynarken gözaltına aldı. Bozdoğan, Emniyet Müdürlüğü'ndeki adli işlemlerin tamamlanmasının ardından Kürkçüler Cezaevi'ne gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.