Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

10 gün önce Caner'le bu fotoğrafı çektirmişti, dün şehit düştü

Beşiktaş Kulübü yaşanan hain saldırıda iki çalışanının şehit olduğunu açıkladı. Siyah beyazlılar saldırıda Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Kongre üyesi Vefa Karakurdu ile Kartal Yuvası çalışanlarından Tunç Uncu'nun hayatını kaybettiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2016 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2016 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
10 gün önce Caner'le bu fotoğrafı çektirmişti, dün şehit düştü

Beşiktaş Kulübü iki ayrı açıklama yayınlayarak hain saldırıda iki şehidinin olduğunu açıkladı. 

Siyah beyazlıların, ilk açıklamarında "Vodafone Arena yakınında yaşanan bombalı terör saldırısında, 29 yaşındaki Kartal Yuvası mağazası çalışanlarımızdan Tunç Uncu'nun şehit olması kulübümüzü derinden üzdü. Hain saldırıda kaybettiğimiz tüm şehitlerimize ve Uncu'ya Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.

Beşiktaş yaptığı ikinci açıklamada ise "Vodafone Arena yakınında yaşanan bombalı saldırıda, Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Kongre üyemiz Vefa Karakurdu'nun şehit olması kulübümüzü derinden üzdü.Hain saldırıda kaybettiğimiz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa dileriz" satırlarına yer verdi.

CANER ERKİN'LE FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞTİ
Hain saldırıda şehit olan Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu, Beşiktaşlı Caner Erkin'in 1 Aralık'ta Kartal Yuvası mağazasında düzenlenen imza gününde ünlü futbolcuyla fotoğraf çektirmiş ve bunu sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.