Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Golcü krizi!

Yazının Giriş Tarihi: 23.07.2018 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.07.2018 00:02

Lig yaklaşıyor ve Bursaspor’da golcü sorunu hala bir çözüme kavuşturulamadı.

Necid istenmiyor, Delarge ve Kembo gönderilecekler listesine girdi. Kubilay ileriye değil, her geçen gün geriye gidiyor. Yusuf hala beklenenden çok uzak. Stancu, geçtiğimiz yıl attığı kritik gollerle hayat vermesine rağmen tribünleri ‘kesecek’ bir isim değil.

Tüm bu gelişmelerin ışığında Teknik direktör Samet Aybaba geldiği günden bu yana ‘golcü istiyorum’ hem de iki tane diye bas bas bağırıyor. Ama sesini duyan yok. Bunu gören Aybaba en sonunda geçtiğimiz gün “Parayı golcüye vereceğiz, gerekirse 2 milyon Euro’ dedi. Hala yönetim somut adım atamadı.

Onun kaşı kara, bunun saçı beyaz gibi sudan sebeplerin ardında yatan ‘para’ gerçeği Bursaspor yönetiminin elini kolunu bağlıyor. Para olmayınca da talip olunan oyuncular bir bir elden kaçıyor. Tabi bu arada zaman geçiyor ve sezonun başlamasına artık sayılı günler kaldı. Bu kadro ile golcüsüz olarak lige girildiğinde, fikstürümüzü de göz önüne aldığımızda olacakları, yaşanacakları hayal bile etmek insana kabus yaşatıyor.

Oynanan hazırlık maçlarında gördük ki golcünün dışında, Samet Aybaba’nın ısrarla istediği kanat oyuncusu da yeşil beyazlı takım için ‘olmazsa olmaz’ların başında geliyor.

Her yıml olduğu gibi bu yıl da transferde çok ağır davranan Bursaspor Yönetimi, transferleri kampa yetiştiremedi. Bu da hem takımı olumsuz etkiliyor, hem kombine satışlarını etkiliyor, hem de şehri bir umutsuzluğa itiyor. Aybaşında lig başlamadan önce yeşil beyazlı ekip Ankara’da TSYD turnuvasına katılacak ve bir anlamda son provasını burada yapacak. Hiç olmazsa transferler bu turnuvaya yetişsin ve yeşil beyaza gönül verenlere bir umut olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.