Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Golcü farkı

Yazının Giriş Tarihi: 25.01.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.01.2020 00:00

Bursaspor zirve yürüyüşünü tecrübeli golcüsü Seleznov ile sürdürüyor.

Ligin ilk yarısının son maçında lider Hatayspor’u deviren, ardından ikinci yarıya evinde mucize bir golle Fatih Karagümrük’ü 2-1 ile geçen timsah, dün de deplasmanda güçlü rakibi Akhisarspor’u tek golle devirdi. Bu üç maçta da gol atan tecrübeli golcü Seleznov, bir anlamda yeşil beyazlı ekibi sırtladı götürüyor.

Yeşil beyazlı ekipte Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, yeni transferlerden Serdar ve Tayfur’u ilk 11’de sahaya sürdü. Her iki isimde geçer not alırken, Serdar, atılan golde asisti yapan isim oldu.

İlk 45 dakikada her iki takımda pozisyon üretemezken, biraz daha golü düşünün taraf Bursaspor’du. Ancak ne Özer ne de Emirhan bu bölümde özellikle final paslarında etkili olamayınca gol de gelmedi.

İkinci yarıda Bursaspor daha etkiliydi, maçı isteyen, galibiyeti kovalayan taraf olan yeşil beyazlı ekipte tecrübeli golcü yine usta işi bir gol attı. Burak Altıparmak’ın akıllı pasında sol kanatta Serdar’ın bakarak,g örerek yaptığı ortada Seleznov, yine geçtiğimiz hafta olduğu gibi usta işi bir gol attı.

Golün ardından yeşil beyazlı ekip için farkı artıracak pozisyonlar da geldi ama ikinci gol gelmedi. Hakem Yasin kol, Seleznov’u çok ucuz bir kart ile ikinci sarı karttan oyun dışı bıraktı. Bir dakika sonra sarı kartı bulunan Cocalic’in, Recep’i indirmesinde aynı cesareti gösteremedi.

Sonuç olarak yeşil beyazlı ekip, ilk yarıda çok tartışılan Seleznov’un golleri ile zirve yürüyüşünü sürdürüyor. Artık şehrinde, taraftarın da tam olarak devreye girmesi ve bu takıma itici güç olması gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.