Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gerginlik Normal

Yazının Giriş Tarihi: 24.07.2018 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.07.2018 00:00

Lig yaklaşıyor. Heyecan da artıyor. Hazırlık kamplarında herkes işim ciddiyetinin farkında. Bir haftadır farklı takımların kamplarını izliyorum. Forma aslanın ağzında. Çalışan hak eden formayı kapacak. Bütün takımlarda bu haftadan itibaren hocalar işi bira daha sıkı tutacak.

Zaman zaman gerginlikler olması çok doğal. Dün Bursaspor’un Afyon kampında olduğu gibi.

Behich ve Yusuf Erdoğan arasında yaşanan gerginlik sıradan, antrenman içinde hırs ve yorgunluk sonrasında olabilecek normal bir gerginlik. İki futbolcu da yeşil beyazlı takım için çok önemli. Bu Sezon Samet hocanın Behich’i iyi kullanacağını düşünüyorum. Takımın kilit oyuncularından biri olabilir.

Yusuf Erdoğan da bu sezon patlama yapabilir. Hırslı ve çalışkan. Kampta iyi çalışıyor. Yeteneklerinin farkında ve forma için hırsını takdir ediyorum. Buraya kadar herşey normal. iki futbolcunun arasında da başka bir gerginlik ya da anlaşmazlık olabileceğini sanmıyorum. Yine Samet hoca gerekeni yapıp konuşmuştur. 

Şimdi gelelim Yasin meselesine. Yusuf Erdoğan varken ben olsam Yasin’i asla almam. Bursaspor’un Yasin’le anlaştığı haberlerini okuyoruz. Son durum nedir bilemiyorum. Bursaspor’un birlik beraberlik içinde saha içinde ve saha dışında bir aile olması, herkesin birbirine destek olması ve birbirini tamamlaması gerekiyor. Samet hocanın da bu önem verdiğini biliyorum. Yasin’in bu kriterlere uyar mı yorum sizin. 

Saha içine bakacak olursak Yasin’in transferinden en olumsuz etkilenecek kişi Yusuf Erdoğan bana göre. Aynı mevkinin oyuncuları. Yusuf’un Batallanın yokluğunda sivrilme çabaları, Yasin transferi gerçekleşirse Yasin’in şahsına münhasır yapısı. Bilemiyorum nasıl olur...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.