Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gereğini yapın

Yazının Giriş Tarihi: 09.04.2018 00:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.04.2018 00:10

Her hafta bu kadar da olmaz dedirten bir Bursaspor izlemekten inanın sıkıldım ve Bursaspor’u bu halde görmekten nefret ediyorum. Sempatimi kazandığı şampiyonlukla çok üst noktalara taşıyan yeşil beyazlı takımın bu kadar kötü olmaya hakkı yok. Taraftara yazık. O taraftar ki Bursaspor’u canından çok seviyor. Ama her maçtan üzülerek dönüyorlar.

Le Guen’den bu saatten sonra bir fayda olmaz diye yazalı en az iki buçuk ay oldu. Tazminat ödememek için gönderilmedi. Ama bak takım ne hale geldi. Yazık.

Elli beş ile altmış beşinci dakikalar arasında oynanan futbolu, Kasımpaşa’yı ceza sahasına hapsetmeyi çıkın geri kalan oyun utanç verici. O on dakikada ne oldu. Bursaspor mu çok iyi oynadı, kısmen ama asıl sebep Kasımpaşa’da orta sahanın oyundan düşmesi. Zaten bunu gören Kemal Özdeş hemen Mensah-Ahmet değişikliğini yaptı.

Oyunu okumak, rakibi tanımak, maç öncesi analizler bunlar futbolda çok önemli. Maçı anlatırken daha ilk yirmi dakikada Le Guen’in rakibi tanımadığını anladım. Devre arasında araştırdım Kasımpaşa’yı izletmemiş bile.

Sonra hafta içinde Sow fizik olarak hazır değil diyorsun, maça geliyoruz Sow ilk 11’de. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Kardeşim dünyanın her yerinde her takımda fizik olarak hazır olmayan oyuncu son bölümde oyuna girer. O da ihtiyaç olursa. Küfür gibi sanki. Alın size Sow izleyin görün der gibi Sow ilk onbirde. İyi de kendi kaprisine takımı alet etme Le Guen. Çünkü sen çekip gideceksin ama zararı takım görüyor, camia görüyor.

Bu takımda Batalla yoksa yerine Grozav oynar. Oyuna bile almadı. Sakat mı bilmem, sakatsa neden maç kadrosunda. Yine bu takımda Batalla’yı Harun’u yazarsın üçüncü isim de Yusuf Erdoğan olur. O da yedek. Yani nerden baksan batıyor.

Şimdi fikstüre bakıyorum. Karabükspor maçı haricinde Bursaspor şu maçı kazanır diyemiyorum. Geçen sene bu takım düşmekten son hafta kurtuldu. Herkesin düştü dediği bir anda. Bakın haftalardır söylüyorum, yazıyorum eğer yaşadıklarınızdan ders almazsanız futbol acımasızdır intikamını alır.

Son sezonlara bakın, ligi düşme hattının hemen üstünde bitiren takım yani düşmekten son anda kurtulan takım bir sonraki sezon düşmüş. Geçen sene bu takım Bursaspordu. Yani sezon başından belli ki böyle bir tehlike var. Ancak kocaaa bir sezon boyunca ders alınmadı.

Yazık oluyor. Böylesine büyük bir camiayı bu hale düşürmeye kimsenin hakkı yok. Gerekeni yapın. Ortada öyle bir takım var ki kendi sahasında bile favori gösterilemiyor. Bu takımı bu hale kim getirdiyse Allah rızası için gereğini yapsın...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.