Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zonguldak’a 2 yılda 2,1 milyon TL’lik aydınlatma yatırımı

Başkent Elektrik Dağıtım A.ş, Müşterilerine Daha Kaliteli Hizmet Sunmak Hedefiyle, Mevcut Aydınlatma Sistemlerinde Bakım, Onarım Ve Yatırım Çalişmalarina Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’a 2 yılda 2,1 milyon TL’lik aydınlatma yatırımı
Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş, müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak hedefiyle, mevcut aydınlatma sistemlerinde bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Başkent EDAŞ, Zonguldak’ta sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak için şebeke ve aydınlatma yatırımlarını sürdürüyor. Zonguldak’a 2015 yılı içerisinde 460 bin TL’lik aydınlatma yatırım çalışmaları yapılırken, 2016 yılında yaklaşık 1,7 milyon TL’lik aydınlatma yatırımı yapılacağı belirtildi.
Zonguldak’taki çalışma kapsamında ekonomik ömrünü dolduran aydınlatma ekipmanları yenileriyle değiştirilirken, henüz ekonomik ömrünü doldurmamış, kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan aydınlatma armatürleri de bakım ve onarımdan geçiriliyor. 3,9 milyon müşteriye hizmet veren Başkent EDAŞ, 2016 yılının ilk 5 ayında yürütülen aydınlatma çalışmaları kapsamında; 3 bin 206 adet armatürü ekonomik ömrünü tamamladığı için yeniledi, 12 bin 785 adet armatürü yanar hale getirdi, mahallelere toplamda bin 443 kez ve 128 cadde ve bulvara bakım yaptı, dış etkenler sebebiyle hasar gören toplamda 46 metrelik kablonun değişimini yaparak onarımı gerçekleştirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.