Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zirvede hafta sonu yoğunluğu

Kış Turizminin Önemli Merkezlerinden Uludağ’da Hafta Sonu Yoğunluğu Yaşanıyor. Uludağ’dan Bursa’ya Dönüş İçin Teleferikte Uzun Kuyruklar Oluşurken, Kayakçılar İse Sisli Havaya Rağmen Pistlere Akın Etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2020 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2020 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zirvede hafta sonu yoğunluğu

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor. Uludağ’dan Bursa’ya dönüş için teleferikte uzun kuyruklar oluşurken, kayakçılar ise sisli havaya rağmen pistlere akın etti.

Kış ve kayak turizminin gözde mekanlarından Uludağ’da hafta sonu sisli havaya rağmen yoğunluk yaşanıyor. 140 santimetre kar kalınlığında kayak keyfi yapan tatilciler, sezonun bitmesine az bir zaman kala Uludağ’ın tadını çıkartıyor. Acemi kayakçılar ise her zaman olduğu gibi pistlerde renkli görüntüler oluşturdu. Otellerde doluluk oranları hafta sonu yüzde 100’lere ulaşırken, günü birlikçiler de araçları ve teleferikle zirveye çıkıp karda gönüllerince eğlendi. Termometreler hava sıcaklığını -7’lerde gösterirken, zaman zaman zirvede sis ve kar yağışı etkili oluyor.

Öte yandan, Uludağ’dan Bursa’ya dönmek için teleferiğe vatandaşlar akın etti. Bilet alıp sıraya geçen tatilciler uzun kuyruklar oluşturdu. Teleferikle Uludağ’a gelen vatandaşlar da teleferikle Bursa’ya inmenin çok keyifli olduğunu dile getirdi. İlk defa Uludağ’a gelen tatilciler de soğuk havaya rağmen zirveyi çok sevdiklerini söylediler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.