Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ziraat Odası Misafirlere Çay Yerine Süt İkram Ediyor

Dulkadiroğlu Ziraat Odası Başkanlığı, süt fiyatlarının düşük olması nedeniyle süt üreticilerine destek olmak için misafirlere çay yerine süt ikram ediyor.Dulkadiroğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, yaptığı açıklamada, süt...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dulkadiroğlu Ziraat Odası Başkanlığı, süt fiyatlarının düşük olması nedeniyle süt üreticilerine destek olmak için misafirlere çay yerine süt ikram ediyor.
Dulkadiroğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, yaptığı açıklamada, süt fiyatlarına dikkat çekmek için çiftçilere çay yerine süt ikramında bulunduklarını söyledi.
Kampanyaya tüm kamu kurum ve kuruluşlarını da davet eden Çetinkaya, “Bugünden itibaren odamızı ziyaret eden tüm çiftçilerimize süt ikram edeceğiz. Elimizden geldiği kadar süt üreticilerine destek olmaya çalışacağız. Ve bu kampanyamızı uzun bir süre devam ettireceğiz. Süt sağlık yönünden çok faydalı bir içecektir. Her yaşta süt tüketilmesi gerektiğinin bilincindeyiz. Ama süt fiyatlarımız süt üreticilerinin yüzünü güldürmüyor. Onların yüzleri gülmesi için süt fiyatlarının yükselmesi gerekiyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.