Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ZİÇEV’den EXPO 2016’da muhteşem konser

Zihinsel Engelli Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Antalya Şubesi (ZİÇEV) bünyesinde faaliyet gösteren ’Lokomotif Band’ Ritm Grubu, EXPO 2016 Antalya’da konser verdi.Ritm müzisyeni Feridun Mete’nin öncülüğünde Zihinsel Engelli Çocukları...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zihinsel Engelli Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Antalya Şubesi (ZİÇEV) bünyesinde faaliyet gösteren ’Lokomotif Band’ Ritm Grubu, EXPO 2016 Antalya’da konser verdi.
Ritm müzisyeni Feridun Mete’nin öncülüğünde Zihinsel Engelli Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Antalya Şubesi (ZİÇEV) bünyesinde kurulan Lokomotif Band Ritim Grubu EXPO 2016 Antalya’da konser verdi. Küçük amfi tiyatroda gerçekleşen konserde eğitmenleri Feridun Mete ile sahneye çıkan çocuklar sergiledikleri performansla büyük beğeni topladı. Türkiye çapında ün kazanan ve bu ünü yurt dışına da taşıyan grubun konseri, zihinsel engelli bireylerin doğru yönlendirildikleri ve eğitim aldıkları zaman neler ortaya çıkarabileceklerini herkese gösterdi.
Zengin repertuvarlarıyla beğeni topladılar
Poptan arabeske kadar geniş bir repertuvarla izleyenlerin karşısına çıkan grup üyeleri, MFÖ’den ’Mecburen’, Duman’dan ’Senden Daha Güzel’, Edip Akbayram’dan ’Aldırma Gönül’, Orhan Gencebay’dan ’Batsın Bu Dünya’yı da seslendirdi. Grubun 10. Yıl Marşı’nı seslendirdiği sırada ise küçük amfi tiyatroyu dolduran izleyiciler ayağa kalkarak büyük bir coşku içinde gruba eşlik etti. Grup üyelerinin kaşık şovu ise ilgiyle izlendi.
ZİÇEV Antalya Şube Başkanı Lütfiye Akbaş konser sonunda yaptığı konuşmada ZİÇEV ailesine teşekkür ederek, "Bu gece sizlerin hayatına dokunduk. Sizler bizlerin hayatına dokundunuz. İşte hayata dokunmak böyle kolay. Onlar aranızda. Sizin yanınızda her zaman. Onlar için var olan Antalya ZİÇEV’e ve Feridun Hocam’a huzurlarınızda çok teşekkür ederim" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.