Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeytinburnu’nda ’Hürmet’ İsimli Tezhip Sergisi Açıldı

Sanatçı Rabia Koraltan’ın, ’Hürmet’ isimli tezhip sergisi, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.Rabia Koraltan’ın Kutlu Doğum Haftası’nın ana teması üzerine kurguladığı ’Hürmet’ isimli...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sanatçı Rabia Koraltan’ın, ’Hürmet’ isimli tezhip sergisi, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Rabia Koraltan’ın Kutlu Doğum Haftası’nın ana teması üzerine kurguladığı ’Hürmet’ isimli tezhip sergisi Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenle sanatseverlerin ziyaretine açıldı. Serginin açılışına Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Erdem İskenderoğlu, serginin Küratörü Mehmet Lütfi Şen, sanatçı Rabia Koraltan ve çok sayıda sanatsever katıldı. Peygamber Efendimizin doğumunu temsil eden Kutlu Doğum Haftası’nın ana teması üzerine kurgulanan sergide birbirinden kıymetli eserler sanatseverlerin beğenisini topladı.
Her ay birbirinden değerli sergilere ev sahipliği yaptıklarını dile getiren Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Erdem İskenderoğlu, "Zeytinburnu’nda oturan sanatçı Rabia Koraltan’ın ’Hürmet’ isimli tezhip sergisi açmak bizim için büyük bir mutluluk. Kendisine, yapmış olduğu kıymetli eserler için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nin ev sahipliğini yaptığı ’Hürmet’ isimli tezhip sergisi, 10 Mayıs tarihine kadar ziyaret edilebilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.