Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeytinburnu Belediyesi, akıllı teknolojilerini tanıttı

Marka Şehirler Zirvesi’ne katılan Zeytinburnu Belediyesi, ilçe genelinde kullanılan akıllı uygulamalarını tanıttı.TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Avrasya Kent Fuarı yurtiçinde ve yurtdışında uygulanan başarılı belediyecilik...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Marka Şehirler Zirvesi’ne katılan Zeytinburnu Belediyesi, ilçe genelinde kullanılan akıllı uygulamalarını tanıttı.
TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Avrasya Kent Fuarı yurtiçinde ve yurtdışında uygulanan başarılı belediyecilik projelerine kapılarını açtı. Fuar kapsamına düzenlenen Marka Şehir Zirvesi’ne katılan yöneticiler ve belediye başkanları faaliyet gösterdikleri alanlarda yüzlerce akıllı uygulamaları katılımcılara anlattı. Avrasya Bölgesi’ndeki yöneticilerin ve belediye başkanlarının yönettikleri şehirlerin gelişimi için uyguladıkları projeleri anlattığı zirvede Zeytinburnu Belediyesi de akıllı teknolojiyi kullandığı Elektronik Belge Yönetim Sistemi, e-Belediye uygulamaları, e-devlet, şehir rehberi, coğrafi otomasyon sistemi, mobil uygulamalar, meclis toplantılarının canlı yayını, çözüm merkezi gibi uygulamalarını tanıttı.
"Ciddi uygulamaları devreye aldık"
Zirvede bir sunum gerçekleştiren Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Erdem İskenderoğlu, ilçe hakkında bilgiler verdi. İskenderoğlu, “Yaklaşık 300 bin nüfusa , 13 mahalleye, bin 300- bin 400 personelimizle hizmet vermekteyiz. Vatandaş odaklı hizmet anlayışımız ile birlikte bilişim ve teknolojideki gelişmeleri de belediyemize ayak uydurarak önümüzdeki hızlı gelişmeye ayak uydurarak vatandaşlarımızı daha iyi hizmet sunabilmenin gayreti içinde olduk. Bugüne kadar yapmış olduğumuz bir çok uygulamalarda, akıllı şehir uygulamalarına entegre ederek vatandaşımıza hızlı, teknolojik, güvenli , şeffaf uygulamaları sunmak ve onların memnuniyetini arttırmak ile alakalı ciddi uygulamaları devreye aldık” dedi.
"Teknolojiyi en verimli ve en hızlı şekilde kullanmayı hedefliyoruz"
Gelişen teknolojinin getirdiği yenilikleri belediyecilikte uygulamaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen İskenderoğlu, “Belediyecilikte kullandığımız uygulamalara örnek verebilecek olursak birincisi “Elektronik Belge Yönetim Sistemi”. Bu sistemle birlikte vatandaşımızın bizden daha iyi, daha hızlı, daha kaliteli, daha verimli hizmet almasını sağladık. Bu sistemle şeffaf bir kurum haline dönüştük. Bizim bu uygulamalarla bizim en öncelikli hedefimiz vatandaşlarımıza hızlı, kaliteli, verimli ve teknolojik olarak vatandaş odaklı hizmet sunmak . Teknolojiyi en verimli ve en hızlı şekilde kullanmayı hedefliyoruz. Bu sürece kadar bunu hedefledik, bundan sonra da devam ettireceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.