Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zehra, küçük kardeşine annelik yapıyor

Van’ın Özalp ilçesinde, askeri araca yönelik yapılan saldırıda Saray ilçesine gitmekte olan minibüste 1 yaşındaki oğlu Efkan Çakıcı ile ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Antika Çakıcı’nın çocukları...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van’ın Özalp ilçesinde, askeri araca yönelik yapılan saldırıda Saray ilçesine gitmekte olan minibüste 1 yaşındaki oğlu Efkan Çakıcı ile ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Antika Çakıcı’nın çocukları annelerinden ayrı bir bayram yapacak.
Baba Recep Çakıcı, 7 çocuğu ile acılarını yaşadıklarını söyledi. Terörün bitmesini istediklerini ifade eden Çakıcı, "Bayram arifesi her kesin bayramı sevinçle geçirmeyi planlıyorlar ama biz hüzünlüyüz. Bizim boynumuzu bükük bıraktılar. Allah da onların en sevdiğini alsın, onlar benim çocuklarımı öksüz bıraktı" dedi.
Öksüz kalan yedi çocuğu olduğunu söyleyen Çakıcı, iki kızının evli olduğunu, geriye kalan beş çocuğuna hem annelik hem de babalık yapacağını söyledi. Çakıcı, kendisinin adı Recep olduğu için en büyük oğluna Tayyip, diğer oğluna da Erdoğan, kızına ise Sümeyye ve 1 yaşında oğluna Efkan ismini verdiğini belirtti. 1996 yılından beri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük hayranlık duyduğu söyleyen Çakıcı, "16 yaşındaki kızı Zehra annesi kaybettikten sonra tüm zamanını küçük kardeşi Efkan ile geçiriyor. Efkan’na hem anne hem abla görevini üstlendi. Bu durum beni çok yaralıyor. Oysa eşimin ne hayalleri vardı" şeklinde konuştu.
Küçük Efkan’a hem annelik hem ablalık yapan Zehra ise "Ya okulu bırakacağım ya kardeşimi. Terör benim annemi bizden aldı. Ben kardeşime hem annelik yapıyorum hem ablalık. Bu konudan devletten destek bekliyorum. Hem okumam için, hem kardeşim geleceği için. Terör annemizi aldı. Bu bayram annesiz hüzünlü geçecek. Bu bayram teröre lanet ediyoruz bizi öksüz bıraktılar" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.