Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zamanımızı Nasıl Verimli Kullanabiliriz

Anadolu Üniversitesi Akademik Gelişim Birimi Tarafından “zamanı Doğru Ve Verimli Kullanma” Eğitimi Düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zamanımızı Nasıl Verimli Kullanabiliriz
Anadolu Üniversitesi Akademik Gelişim Birimi tarafından ’Zamanı Doğru ve Verimli Kullanma’ eğitimi düzenlendi.
Anadolu Üniversitesi Merkezler ve Birimler Konferans Salonu’nda, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Erhan Eroğlu’nun verdiği eğitime Anadolu Üniversitesi Akademik Gelişim Birimi Müdürü Prof. Dr. Atilla Cavkaytar’ın yanı sıra pek çok öğretim üyesi katıldı.
Hayatın en önemli parçasının zaman planlanması olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Erhan Eroğlu, insanların zamanı nasıl kontrol etmesi gerektiğine dair bilgiler aktardı. Eroğlu, “Aslında zamanın yönetebilecek bir şey değil, verimli kullanılabilecek bir durum olduğunu düşünüyorum. Hayat sadece nefestir, maalesef kontrol edemezsin. Yaşam ise senin olandır, istediğin gibi kullanırsın. Bence sizler öncelikle hayatınızı değil, yaşamınızı kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Yaşamınızı kontrol ederken ilk adımınız, karşınızdaki insanları düzeltmeye çalışmak değil, kendinizi düzeltmek olmalı. Kendinizi düzelterek hayatınıza da, zamanınızı da verimli kullanabilirsiniz” dedi.
"ZAMANINIZI AKILLICA DEĞERLENDİRİN"
Zaman yönetiminin daha çok çalışmak değil, daha akıllıca çalışmak olduğunu belirten Prof. Dr. Eroğlu, şöyle devam etti:
“Herkes çalışırken çok zaman harcayan insanın ne kadar çalışkan olduğundan bahseder. Aslında zamanı iyi değerlendiren ve verimli kullanan insanlar ortaya iyi çalışmalar çıkaran ve akıllıca çalışan insanlardır. Bu yüzden zamanınızı akıllıca değerlendirin. Zaman yönetimini sadece iş hayatında değil, evde televizyon izlerken bile yapın.”
Eğitim, Akademik Gelişim Birimi Müdürü Prof. Dr. Atilla Cavkaytar’ın Prof. Dr. Erhan Eroğlu’na teşekkür belgesini takdim etmesinin ardından son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.