Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zaferin 103. yılına 103 metre uzunluğunda Türk Bayrağı

Kütahya’da, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yılı dolayısıyla Hava Şehitliği’nde tören düzenlendi. Genci yaşlısı onlarca vatandaşında katıldığı törenlere Kütahya Gençlik Merkezi Zaferin 103. yılına ithafen...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2018 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2018 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zaferin 103. yılına 103 metre uzunluğunda Türk Bayrağı

Kütahya’da, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yılı dolayısıyla Hava Şehitliği’nde tören düzenlendi. Genci yaşlısı onlarca vatandaşında katıldığı törenlere Kütahya Gençlik Merkezi Zaferin 103. yılına ithafen 103 metrelik Türk Bayrağı ile katıldı.

Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla Kütahya Hava Şehitliğinde Tören düzenlendi. Vali Ahmet Hamdi Nayir ve protokolün çelenk sunması ile başlanan programa genci yaşlısı yüzlerce vatandaş’da katıldı. Okunan dualara hep bir ağızdan amin denildi. Programa ayrıca Gençlik Merkezi Deniz zaferinin 103. yılınan ithafen 103 metrelik Türk Bayrağı ile katıldı.

Programda konuşma yapan Hava Piyade yüzbaşı Can Ağaç, “İnsanlık tarihi boyunca hür ve bağımsız yaşamış, nice devlet ve imparatorluklar kurmuş, devlet olmanın onuruna ve millet olmanın haysiyetine erişmiş olan Büyük Türk milletinin kutsal vatanımızın her karış toprağını, kanları ile sulayan ülkemizin bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna hayatlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi daima bağrına basmış ve onlara sahip çıkmanın haklı gururunu taşımıştır” dedi.

Tören Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar’ın yaptığı dua ile son bulurken vatandaşlar ise şehitliklerin başında Kuran-ı Kerim, Yasin-i Şerif ve dualar okudular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.