Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zabıtalara öfke kontrolü eğitimi

Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görev yapan personele "Öfke Kontrolü, Halka İlişkiler ve İletişim" konularında hizmet içi eğitim verildi. Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehtap Topuz, zabıta ekiplerinin öfkeli bir bireye nasıl yaklaşılması...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zabıtalara öfke kontrolü eğitimi

Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görev yapan personele "Öfke Kontrolü, Halka İlişkiler ve İletişim" konularında hizmet içi eğitim verildi. Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehtap Topuz, zabıta ekiplerinin öfkeli bir bireye nasıl yaklaşılması gerektiğini anlattı.

Belediye Zabıta Yönetmeliği’nin 28. Maddesi’ne göre Edirne Belediye Meclis Salonu’nda "Öfke Kontrolü, Halka İlişkiler ve İletişim” konularında Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ile Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehtap Topuz tarafından hizmet içi eğitim verildi.

Zabıta Müdürlüğünde görevli personele yaşadıkları ve yaşayabilecekleri durumlar karşısında öfke kontrollerinin sağlanması ve stresle başa çıkma becerisi kazandırmak istediklerini ifade eden Tanrıkulu, "Belediyelerin öncelikli görevi insana hizmet. Zabıta Müdürlüğünde görevli personelimiz halkla sürekli iç içe. Bu birimde görev yapan arkadaşlarımıza vatandaşlarla nasıl iletişim kurulması gerektiğini çok iyi bilmeli, öfkesini herkesten çok kontrol edebilmeli. Bu eğitimle, onların karşılaşabilecekleri olumsuz durumlarla nasıl başa çıkabileceklerini anlatmak istedik. Psikiyatri Uzmanı Mehtap Topuz da bize bu konuda yardımcı olacak" dedi.

Daha sonra Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehtap Topuz, "Öfke Kontrolü, Halka İlişkiler ve İletişim" konularında personeli bilgilendirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.