Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zabıtadan kural tanımaz sürücülere müdahale

Gemlik Belediyesi Zabıta ekipleri, özellikle sahil bandında yürüyüş yolunda motorsiklet kullanarak tehlike yaratan sürücülere uyarılarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2019 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2019 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zabıtadan kural tanımaz sürücülere müdahale

Yaz ayları nedeniyle özellikle akşamları yoğun olan çay bahçeleri mevkii ile sahil bandı boyunca motorsiklet kullanarak hem yolu işgal eden hem de vatandaşları tehlikeye atanlara karşı uygulama yapan zabıta ekipleri gerekli işlemleri gerçekleştirdi.

Yürüyüş yolunun araçlar tarafından işgal edilmesine tepkili olan Gemlikliler, zabıtanın duyarlı çalışmasından dolayı yetkililere teşekkür ettiler.

Başkan Sertaslan, “Sürücüleri kurallara uymaya davet ediyoruz”

Konuyla ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, zabıtanın kendi yetki alanında ilçenin düzenini sağlamak olduğunu söyleyerek ilçenin çeşitli yerlerinde tehlike yaratan kuralsız davranışlara izin verilmeyeceğini belirtti. “Vatandaşlarımızı zabıtaya yardımcı olmaya davet ediyoruz” diyen Başkan Sertaslan “yürüyüş alanlarında dikkat edilmesi gerekenler zaten ilgili yönetmeliklerde belirleniyor. Sahil bandına araçla ve motorsikletle girilmesi yasaklanmıştır. Burası Gemliklilerin hava almaları, dolaşmaları, çocuklarını güvenli şekilde gezdirmeleri için ayrılmış yaya alanlarıdır. Bizler bu motorsiklet sahiplerinin de kurallara uymasını ve ilçemizin düzenine uymalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.