Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zabıtadan Bayat Balık Operasyonu

Antalya’nın Kumluca ilçesinde, Belediye Zabıta Müdürlüğü ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ekipleri, balıkçı tezgahında bayat olduğu tespit edilen balıklara el koydu.Kumluca halk pazarında denetim yapan Zabıta Müdürlüğü ve Çevre...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Kumluca ilçesinde, Belediye Zabıta Müdürlüğü ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ekipleri, balıkçı tezgahında bayat olduğu tespit edilen balıklara el koydu.
Kumluca halk pazarında denetim yapan Zabıta Müdürlüğü ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ekipleri balıkçı tezgahında şoku çözülmüş halde bayat hamsi, palamut ve istavrit cinsi balıklar olduğunu tespit ederek satışını durdurdu. Balıkların satışı konusunda Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri de bilgilendirilirken, inceleme sonucu bayat olduğu tespit edilen 57 kilo balık, belediye ekipleri tarafından imha edilmek üzere el konuldu.
Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürü Ayın Turgut, müdürlük olarak halk pazarında rutin denetimleri aralıksız sürdürdüklerini, özellikle vatandaşların güvenli gıda tüketmelerini sağlamak amacıyla açıkta satışı yapılan ve tezgaha çıktıktan sonra bozulması muhtemel ürünleri sıklıkla kontrol ettiklerini söyledi.
Bu tür denetimlerin vatandaşlardan da takdir topladığını ifade eden Turgut, amaçlarının esnafın satış yaptığı mallara el koymak değil, bilakis parasıyla ürün ve mal alan vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmelerini sağlamak olduğunu bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.