Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yuvasından Düşen Yavru Kuşun Yardımına İtfaiye Koştu

ERZURUM (İHA) – Erzurum’da yuvasından düşen yavru kumrunun yardımına itfaiye koştu.Atatürk Caddesindeki elektrik direklerinden birine bağlı olan ses yayın cihazının üzerine yuva yapan kumrunun yavrusu aşağı düştü. Caddeye düşen savunmasız...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ERZURUM (İHA) – Erzurum’da yuvasından düşen yavru kumrunun yardımına itfaiye koştu.
Atatürk Caddesindeki elektrik direklerinden birine bağlı olan ses yayın cihazının üzerine yuva yapan kumrunun yavrusu aşağı düştü. Caddeye düşen savunmasız kumru yavrusunu fark eden cadde esnafı durumu hemen itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine yardıma gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye görevlileri kaldırım kenarına düşen yavru kumruyu dikkatli bir şekilde aldı. Elindeki kumru yavrusu ile itfaiye aracının merdivenine çıkan görevli, yine oldukça hassas bir şekilde yavruyu yuvasına bıraktı.
Tüm bu olanları yakından seyreden anne ve baba kumru ise yavrularının yuvaya konulmasına kadar oradan ayrılmadı. Özellikle anne kumrunun yere düşen yavrusunun yanına kadar inmesi vatandaşlarca hayranlıkla izlendi. Kumru çifti, yavrularının itfaiye görevlisi tarafından yuvaya bırakılmasının ardından hemen yuvaya giderek cadde esnafının meraklı bakışları altında yavrularını besledi. Vatandaşlar da itfaiye ekiplerine gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.
Bu arada cadde esnaflarından Savaş Bayındır, birkaç yıldır kumruların elektrik direğine yuva yaptıklarını belirtti. Sabah işyerine geldiğinde kaldırımdaki yavruyu fark ettiğini dile getiren Bayındır, durumu hemen Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine bildirdiklerini aktardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.