Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yurttaş Gazeteciliği Eğitimi Ordu’da

Ab Demokrasi Ve İnsan Hakları İçin Avrupa Ajans Fonu Tarafından Desteklenen ‘alternatif Medya Ve Yurttaş Haberciliği Karadeniz Bölge Eğitimi’ Ordu’da Başladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yurttaş Gazeteciliği Eğitimi Ordu’da
AB Demokrasi ve İnsan Hakları İçin Avrupa Ajans Fonu tarafından desteklenen ‘Alternatif Medya ve Yurttaş Haberciliği Karadeniz Bölge Eğitimi’ Ordu’da başladı.
Üç gün sürecek olan ve bir otelde gerçekleştirilen ‘Alternatif Medya ve Yurttaş Haberciliği Karadeniz Bölge Eğitimi’ne Ordu, Samsun, Trabzon, Rize ve Artvin’den sivil toplum kuruluş temsilcileri, gazeteciler ve aktivistler katıldı.
Eğitim çalışmalarının ilk gününde Gazeteci Gökhan Biçici, ‘Dünyada ve Türkiye’de Yurttaş Haberciliği ve Alternatif Medya’nın Gelişimi’ konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşinin ardından haber ve gazetecilik üzerine söyleşiler yapılırken, haber yazma atölye çalışmaları gerçekleştirildi. Eğitim çalışmalarının diğer iki gününde Psikolog Doktor Serap Altekin ‘Travma Haberciliği, Şiddet, İstismar ve İntihar Haberlerinin Dili’, Av Gülşah Deniz ‘Bilişim Hukuku ve Basın Hukuku, Yeni Yasal Düzenlemeler’, ‘İnternette Bilgi-Veri ve Haberleşme Güvenliği’, ‘Veri Görselleştirme Atölyesi’, ‘Veri Doğrulama Atölyesi’ başlıklarıyla söyleşi ve çalışmalar gerçekleştirilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.