Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yurt Genelinde Kısa Süreli Elektrik Kesintisi Yaşandı

Türkiye’nin bazı il ve ilçelerinde kısa süreli elektrik kesintileri yaşandı. BEDAŞ, arızaların TEİAŞ kaynaklı olduğunu, gerekli incelemelerin ise sürdüğünü bildirdi.Türkiye’nin bazı il ve ilçelerinde elektrik kesintileri meydana...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 23:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 23:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin bazı il ve ilçelerinde kısa süreli elektrik kesintileri yaşandı. BEDAŞ, arızaların TEİAŞ kaynaklı olduğunu, gerekli incelemelerin ise sürdüğünü bildirdi.
Türkiye’nin bazı il ve ilçelerinde elektrik kesintileri meydana geldi. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.’den (BEDAŞ) konuyla ilgili yapılan açıklamada, arızaların TEİAŞ kaynaklı olduğu ve gerekli incelemelerin sürdüğü ifade edildi. BEDAŞ tarafından yapılan açıklamada, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) işletimindeki enterkonnekte sisteminde teknik arıza meydana geldiği belirtilerek, "Bugün saat 22.30’da TEİAŞ işletimindeki enterkonnekte sisteminde oluşan teknik arıza nedeniyle elektrik kesintisi gerçekleşmiştir. TEİAŞ sisteme enerji verdikçe BEDAŞ da kademeli olarak elektrik sağlamaya başlayacaktır" ifadelerine yer verildi.
Elektrik kesintilerinin yaşandığı il ve ilçeler şöyle:
“İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Van, Hakkari, Trabzon, Erzincan, Erzurum, Iğdır, Samsun, Gaziantep, Rize, Sakarya, Mersin, Yalova, Kayseri, Düzce ve Adana.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.