Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüreğir Belediyesi öğrencileri kampa aldı

Yüreğir Belediyesi, kültürevlerinde eğitim gören 8. sınıf öğrencileri ve üniversite hazırlık kursu gören öğrencilere yönelik olarak 1 haftalık yoğunlaştırılmış kamp programı düzenledi.Her yıl gerçekleştirilen kamp programında...

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2018 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2018 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yüreğir Belediyesi öğrencileri kampa aldı

Yüreğir Belediyesi, kültürevlerinde eğitim gören 8. sınıf öğrencileri ve üniversite hazırlık kursu gören öğrencilere yönelik olarak 1 haftalık yoğunlaştırılmış kamp programı düzenledi.

Her yıl gerçekleştirilen kamp programında bu yılda kültürevlerinde eğitim gören 800 8. sınıf öğrencisi ve üniversite hazırlık kursu gören öğrenciler eğitsel, sosyal ve sportif etkinliklerle yoğunlaştırılmış kampta stres atacaklar.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Karboğazı gezisiyle başlayan kamp programı çerçevesinde 5 adet deneme sınavı, konu tekrarı, test çözümleri, rehberlik çalışmaları ve kişisel gelişim seminerleri verileceğini belirterek, ’’Kamp süresince çocuklarımızın hem stres atmaları sağlanıyor, hem de çocuklarımız gezi, sinema etkinlikleriyle sosyal ve kültürel etkinliklerle kaynaşacaklardır’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.